Over Agis Innovations

IT oplossingen voor sensor technology
Agis Innovations is een toonaangevend en innovatief bedrijf dat sinds 1984 hightech sensortechnologie ontwikkelt voor verschillende markten en voortdurend op zoek is naar nieuwe ontwikkelingen, trends en innovaties.

Agis Innovations werd in 1984 opgericht door Gerard Griffioen. Het bedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van veeteelt, te beginnen met Agis Total Farm System (TFS), een compleet managementsysteem voor melkveehouders.

De Agis Innovations bedrijven, CowManager en FastFocus zijn continu bezig om te vernieuwen en via sensortechnologie de meest innovatieve en accurate gegevens te leveren.

Het hoofdkantoor van Agis Innovations bevindt zich in Harmelen, Nederland. Onze merken zijn wereldwijd actief en we werken met verschillende dealers over de hele wereld.

De ambitie van Agis Innovations is om te blijven innoveren met de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke IT-oplossingen voor sensortechnologie

Onze visie is om praktische gezondheidsmonitoring oplossingen te ontwikkelen waarmee efficiënter, duurzamer en succesvoller gewerkt kan worden.

Agis Innovations kernwaarden
-     Familie
-     Ondernemend
-     Slim
-     Betrokken
-     Innovatief
 

Koe monitoring

cow sensor

Juiste informatie over de gezondheid van koeien is essentieel voor het succes van een melkveebedrijf. Hoe meer je weet over hoe je koeien zich voelen, des te beter kun je op het juiste moment de juiste actie ondernemen. CowManager heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van koemonitoringssystemen door het uitvinden van de oorsensor technologie en andere baanbrekende innnovaties. Ons product is gebaseerd op jarenlange kennis, onderzoek aan universiteiten en testbedrijven en de algehele drive om elke dag te willen verbeteren.
 

 

Wireless Patient Monitoring Systeem

fastfocus sensor

Het FastFocus Wireless Patient Monitoring Systeem is een nieuwe manier van patiëntmonitoring die speciaal is ontworpen en ontwikkeld voor langetermijnmetingen en monitoring van de vitale functies van patiënten in algemene ziekenhuisafdelingen. Ons op het oor gedragen draadloze apparaat meet versnellingsmeting en fotoplethysmografie. Het Wireless Patient Monitoring System is een gebruiksvriendelijke en flexibele onderzoekstool. Ons plug-and-play-systeem vereist geen technische kennis of waardevolle installatietijd.